Voor wie/klachten

Mijn visie is dat een klacht of ziekte niet op zichzelf staat. Ik kijk dan ook naar jou als mens als één geheel en niet alleen naar je klacht. Vaak zijn het wel klachten of een chronische aandoening waarmee mensen bij me aankloppen. 

Klachten

Een greep van de klachten waarvoor je bij mij terecht kunt:

menstruatieklachten
(onvervulde) zwangerschapswens
herstel na zwangerschap/hormoonverandering na zwangerschap
pcos
vermoeidheid
hoofdpijn
burn-out
vermoeidheid
overgewicht
overgangsklachten
buik/darmklachten
slecht slapen
neerslachtige gevoelens
schildklierproblemen
huidklachten
niet lekker in je vel zitten
meer kennis over voeding

Staat je klacht er niet bij, maar wil je weten of ik toch iets voor je kan doen? Stuur me dan gerust een mailtje of berichtje. Graag geef ik ook iedereen de mogelijkheid tot een kennismaking. Tijdens deze kennismaking leg ik je uit hoe ik werk en praten we kort over je hulpvraag. Zo kun jij beoordelen of ik de juiste persoon ben om je verder op weg te helpen.

Wil jij samen met mij werken aan je natuurlijke gezondheid?

Een telefonisch kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Contact opnemen kan via info@vitamine-n.com of bel/whatsapp naar 06-44464040. Ik help je graag verder!

Adres praktijk: Bluebirds Amsterdam, Louise Wentstraat 186, 1018 MS Amsterdam.